top of page

 

HIBRID

A hibrid kereteink ötvözik a sportszemüvegeink egyes tulajdonságait az optikai keretek megjelenésével. Ultrakönnyű és rendkívül erős alapanyagok, arcra alakítható szárvégek és nedvességre is tapadó gumírozások biztosítják az aktívabb helyzetekben is komfortos és biztonságos viseletet, míg az időtálló formaviláguk révén a hétköznapok különböző helyzeteiben is megállják a helyüket. 

A MEGOLDÁS ELŐNYEI

A sportos tulajdonságok révén ezen keretek a klasszikus formák ellenére is kiválóan illeszkednek arcunkhoz, és könnyed aktivitás során sem mozdulnak el a helyükről. Az alacsony bázisgörbület révén széles dioptriatartomány alkalmazható (6-os bázis esetén -6.00 - +5.00, valamint 4-es bázis esetén -8.00 - +7.00), a dioptriás lencse gyártása könnyű és alacsonyabb költségű.

SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLHATÓSÁGA MIATT AKÁR KÉT KERETET IS KIVÁLTHAT - KÖNNYED AKTIVITÁSRA NINCS FELTÉTLEN SZÜKSÉG EZEN MEGOLDÁSOK MELLETT MÁSIK, SPORTKERET ALKALMAZÁSÁRA. A DIOPTRIÁS LENCSÉK GÖRBÜLETE RÉVÉN ELŐÁLLÍTÁSUK EGYSZERŰBB, ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY.

A MEGOLDÁS HÁTRÁNYAI

Az alacsony bázisgörbület révén a keret és a lencsék a periférikus mezőkben nem védenek tökéletesen. Mivel a dioptriás lencsét közvetlen érheti szennyeződés és fizikai behatás, mindenképpen ajánlott erősebb anyagból csiszoltatni a lencsét, illetve kopásállóbbá tevő felületkezeléseket, valamint vízlepergető- és tükröződésmentesítő bevonatokkal ellátni.

GYORS MOZGÁSÚ, NAGY SEBESSÉGŰ SPORTOK ESETÉBEN, A SZŰKEBB PERIFÉRIKUS LÁTÓMEZŐJE, VALAMINT KISEBB PERIFÉRIKUS SZEMVÉDELME  MIATT NEM JAVASOLT EZ A MEGOLDÁS.

ALKALMAZHATÓ DIOPTRIATARTOMÁNYOK

A 4 bázisgörbületű keretek esetében az alkalmazható dioptriatartomány igen széles, nagyjából -8.00 – +7.00 közé tehető, míg a 6 bázisgörbületű kivitelek esetében ez +6.00 – -5.00 közé tehető, mely értékek a pupillatávolságtól függően változhatnak, így minden esetben kérje kollégáink szakvéleményét! 

AZ ALKALMAZHATÓ DIOPTRIATARTOMÁNY MINDEN ESETBEN A DIOPTRIA ÉS CILINDER ÖSSZEGÉRE ÉRTENDŐ.

VÁLASZTHATÓ MODELLEK

Jelenleg ebben a kategóriában a Lightflow A és B, Pulse 53 és 54, illetve Iridis 65 és 66 modellek érhetők el - termékinformációt a modellnevekre kattintva talál.

sportdioptria_SP820A06-0001-1-scaled-1200x750.jpg

LIGTHFLOW

TERMÉKINFO

- Rilsan alapanyagú keret 

- gumírozott szárak

- gumírozott orrnyereg

- állítható szárvégek

- 6-os bázisgörbület

- elérhető két különböző keretformával

A VÁLASZTHATÓ SZEMÜVEGEK KÜLÖNBÖZŐ TULAJDONSÁGOKKAL ÉS MÉRETEKKEL RENDELKEZNEK, MELYEKRŐL RÉSZLETES ISMERTETŐT A FENTI GOMBOKRA KATTINTVA OLVASHAT. A DIOPTRIÁS MEGOLDÁS LEHETŐSÉGET NYÚJT, HOGY ÖN AKÁR EGYFÓKUSZÚ VAGY MULTIFOKÁLIS LENCSÉVEL HASZNÁLJA A KERETEKET.

AMIRE SZÜKSÉGE LESZ

Csak válassza ki az Önnek megfelelő, szimpatikus szemüvegkeretet - nincs más kiegészítő termékre szüksége.

WEBSHOPUNKBAN MEGTALÁLJA A TELJES, AKTUÁLISAN ELÉRHETŐ SZÍNVÁLASZTÉKOKAT MINDEN MODELLHEZ. EZEN MEGOLDÁSSAL MIND EGYFÓKUSZÚ ÉS MIND MULTIFOKÁLIS LENCSÉK GYÁRTÁSA IS OPCIONÁLIS! 

LIGHTFLOW

MEGRENDELÉS

A megoldás egyszerűsége révén, az Ön által választott keretbe bármelyik optikusnál becsiszoltathatja lencséjét. Ez esetben Önnek csak a szemüvegkeretet kell megvásárolnia tőlünk, majd betérnie a kiválasztott optikushoz.

A másik lehetőség, ha nálunk készítteti a lencséket is - számos lencsegyártóval állunk folyamatos kapcsolatban. Ez esetben kérjen időpontot látszerész kollégánkhoz, majd egy friss (4 hónapnál nem régebbi) szemvizsgálati eredménnyel az adott időpontra jöjjön el bemutatótermünkbe (1138 Budapest, Népfürdő u. 35.), ahol szemüveg-próba és választást követően rögzítjük rendelését. 

A RENDELÉS LEADÁSAKOR, A GYÁRTÁSI FOLYAMAT ELINDÍTÁSÁNAK FELTÉTELE A TELJES VÉTELÁR FELÉNEK LETÉTBE HELYEZÉSE! A GYÁRTÁSI IDŐ 1-2 HÉT - A TERMÉK BEÉRKEZÉSEKOR KOLLÉGÁINK AZ ELŐRE MEGADOTT TELEFONSZÁMON ÉRTESÍTIK.

bottom of page