top of page
sportdioptriazas_ilu3.jpg
ADATLAP DIOPTRIÁS AJÁNLATHOZ
MILYEN AKTIVITÁSHOZ HASZNÁLNÁ LEGINKÁBB A DIOPTRIÁS SZEMÜVEGET?*
MILYEN IDŐJÁRÁS ILLETVE NAPSZAK SORÁN HASZNÁLNÁ LEGINKÁBB A DIOPTRIÁS SZEMÜVEGET?*
MILYEN HELYZETBEN HASZNÁLNÁ LEGINKÁBB A DIOPTRIÁS SZEMÜVEGET?*
MILYEN LENCSÉT RÉSZESÍTENE ELŐNYBEN?

A szemvizsgálati eredményen elsőként szereplő +/- értékek (általában "D" jelzéssel ellátva). Az előjelet ne felejtse el - ha nem tudja az értéket, ne írjon be semmit.

A szemvizsgálati eredményen közvetlen a dioptria értékek utáni +/- számok (általában "CYL" jelzéssel ellátva). A jobb és bal oldali eredményeket válassza el, például egy "/" jellel (így: -0.25/+0.25). Az előjeleket ne felejtse el! Ha nem tudja az értéket, írjon be egy kérdőjelet.

A szemvizsgálati eredményen közvetlenül a cilinder értékek utáni 0-360° közötti számok (általában "fok°" jelzéssel ellátva) - Ha nem tudja az értéket, ne írjon be semmit.

52-72 mm közötti érték lehet - ha nem tudja az értéket, ne írjon be semmit.

Dioptriás adatlapunk kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, és nem minősül rendelésnek! Célja kizárólag az, hogy az érdeklődő fél számára a Rudy Project márka által kínált sportdioptriás megoldások közül az igények szerinti legjobb javaslatokat tegyük. Ehhez fontos, hogy a kérdőívben pontos és friss (lehetőség szerint 4 hónapnál nem régebbi) adatokat adjon meg.

Az adatlap kitöltésével hozzájárul, hogy a Rudy Project hazai forgalmazója, az Eyeland Kft. a személyes adatokat az ajánlat megküldéséig kezelje, illetve elektronikus leveleket küldjön – mely szolgáltatásról bármikor leiratkozhat a későbbiek során. Személyes adatait harmadik fél számára nem adjuk ki és bizalmasan kezeljük, azokat az előírásoknak megfelelően maximum 2 évig őrizzük, vagy kérésre hamarabb töröljük. Az adatokat a törvényben meghatározott határidő előtti törlését a következő módok egyikén kérheti: postai úton (címünk: 1138 Budapest, Népfürdő u. 35.), elektronikus úton (e-mail címünk: info@rudyproject.hu), vagy telefonon (számunk: +36 1 327 0111 és +36 30 738 2792).

Az adatlap kitöltésével és elküldésével tudomásul veszi, hogy az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul, illetve köteles a személyes adatait megadni, ha dioptriás ajánlatunkat meg szeretné kapni, valamint az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következménnyel jár, hogy nem tudunk személyre szabott ajánlatot adni. 

Köszönjük, hogy kitöltötte adatlapunkat!

Kollégáink hamarosan jelentkeznek.

bottom of page