top of page

RX

READERS

Vannak helyzetek, amikor sportolás közben csak alkalmanként, rövid ideig van szükségünk a látáskorrekcióra. Ilyen igényekhez kiváló választás ez a megoldás, melyben a normál lencse alsó részébe, kontúr nélkül kerül beintegrálásra az olvasó dioptria. A megoldás külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára pedig megfelelő látást biztosít, például a kilométeróra-, a GPS kijelző-, a mobiltelefon-, vagy épp a térkép leolvasására.

A MEGOLDÁS ELŐNYEI

Gyors és ideális köztes megoldást nyújthat a Readers, ha csak sport közben olvasásra van szükségünk dioptriás megoldásra. A dioptriázott lencsék előregyártottak, így az elérhető változatok akár azonnal, raktárról elérhetők - nincs gyártási idő. A gyártástechnológia révén a dioptriás lencse költsége alacsonyA lencse formailag a nem-dioptriázott lencsékkel megegyező, külső szemlélő számára szinte észrevehetetlen. A sportszemüvegek ezen verziói nem cserélhető lencsések!

A MAGASABB BÁZISGÖRBÜLETŰ KERETEK ÉS LENCSÉK SPORTOLÁS KÖZBEN NAGYOBB SZEMVÉDELMET BIZTOSÍTANAK - A BÁZISGÖRBÜLET A SZEMÜVEG KERETÉNEK ILLETVE LENCSÉJÉNEK ÍVELTSÉGÉNEK MÉRTÉKÉT MUTATÓ ADAT, MELY MINÉL MAGASABB ÉRTÉKŰ, ANNÁL NAGYOBB ÍVELTSÉGET TAKAR. EGY SPORTSZEMÜVEG ÁLTALÁBAN 7-9, MÍG EGY UTCAI HASZNÁLATRA TERVEZETT NAPSZEMÜVEG 4-6 BÁZISGÖRBÜLETŰ.

A MEGOLDÁS HÁTRÁNYAI

Mivel a lencsék előre gyártottak, így csak és kizárólag a gyártó által kínált specifikációk illetve színezések érhetők el. Ezen felül a READERS megoldás jelenleg csak a Rydon és Propulse modellekhez érhető el - ezen verziók nem cserélhető lencsések.  

JELENLEG A SMOKE, MULTILASER ICE ÉS MULTILASER RED SZÍNEZÉSEKKEL VÁLASZTHATÓK READERS LENCSÉK, +1.50 - +2.00 - +2.50 DIOPTRIAÉRTÉKEKKEL.

VÁLASZTHATÓ DIOPTRIATARTOMÁNYOK

Három különböző közellátó kivitel választható: +1.50 - +2.00 - +2.50 dioptriaértékkel rendelkező lencsék.

A READERS LENCSÉK NAGYJÁBÓL KARNYÚJTÁSNYI TÁVOLSÁGBÓL VALÓ HASZNÁLATRA LETTEK TERVEZVE. JAVASOLJUK, HOGY VÁLASSZA AZ ÖN DIOPTRIAÉRTÉKÉHEZ KÖZELEBBI, MAGASABB ÉRTÉKET (PLD.: +1.75 ESETÉN VÁLASSZA A +2.00 ÉRTÉKŰ LENCSÉNKET).

VÁLASZTHATÓ MODELLEK

Jelenleg kettő, a Rydon és a Propulse modellekhez érhető el ez a megoldás - termékinformációt a modellnevekre kattintva talál.

spordiop_SP53B10NA06-2500_20_resize.jpg

RYDON

- Grilamid alapanyagú keret 

- Kinetyum alapanyagú szárak

- gumírozott szárak

- gumírozott orrnyereg

- állítható szárvégek

- állítható orrnyereg

SP62B68NA06-2500_10.jpg

MULTILASER

ICE

SP62B38NA06-2500_10.jpg

MULTILASER

RED

SMOKE

SP62B10NA06-2500_10.jpg

A VÁLASZTHATÓ SZEMÜVEG TULAJDONSÁGAIT ÉS MÉRETEIT, RÉSZLETES ISMERTETŐJÉT A FENTI GOMBRA KATTINTVA OLVASHATJA. EZEN DIOPTRIÁS MEGOLDÁS JELENLEG CSAK A KERETTEL EGYÜTT ÉRHETŐ EL, KÜLÖN LENCSEKÉNT NEM, ÉS AZ EZEN DIOPTRIÁS MEGOLDÁSSAL ÉRKEZŐ KERETEK NEM CSERÉLHETŐ LENCSÉS KIVITELŰEK! AZ AKTUÁLISAN ELÉRHETŐ SZÍN-OPCIÓKAT MEGTALÁLJA WEBSHOPUNKBAN.

AMIRE SZÜKSÉGE LESZ

Válassza ki az Önnek megfelelő dioptriaértékű és színezésű lencsét, valamint keretszínt, és már indulhat is bringázni, futni, túrázni... Nincs szükség optikusra, látszerészre, szemvizsgálatra. 

WEBSHOPUNKBAN MEGTALÁLJA A TELJES GYÁRI READERS-KÍNÁLATOT - A GYÁRTÓ KOMPLETT SZEMÜVEGEKET KÍNÁL. MÁS KERET-LENCSE SZÍNKOMBINÁCIÓBAN NEM VÁLASZTHATÓ, A DIOPTRIÁZOTT LENCSE NEM CSERÉLHETŐ.

MEGRENDELÉS

A megoldás egyszerűsége révén Önnek elég akár webshopunkon keresztül megrendelnie a terméket, nincs szükség optikusra, látszerészre, vagy személyesen megjelennie bármely üzletben. De ha mégis segítséget szeretne kérni, várjuk bemutatótermünkben (1135 Budapest, Népfürdő u. 35.)

A RENDELÉSÉT AKÁR 24 ÓRÁN BELÜL KÉZBESÍTJÜK.

bottom of page