top of page
slide_hand_04_edited_edited_edited.png

UTOLÉRHETETLEN SZEMVÉDELEM

IMPACTX

Sokéves laboratóriumi kutatás és fejlesztés, majd professzionális élsportolókkal együtt, valós körülmények során végzett teszteket követően került bemutatásra az olasz gyártó legújabb és egyben leguniverzálisabb lencsecsaládja: az ImpactX2. A fejlett fényre sötétedő technológiának köszönhetően minden helyzetben éles látást biztosít, miközben anyagából eredően a legmagasabb szemvédelmet nyújtja. 

GARANTÁLTAN

TÖRHETETLEN

Az ImpactX lencsék alapanyaga egy amerikai cég által fejlesztett majd az olasz gyártó által tovább alakított fél-molekuláris szerkezetű rugalmas anyag. Ezen tulajdonságának köszönhetően ezen lencséink kimagaslóan jól ellenállnak a fizikai-, a kémiai- és az atmoszférikus behatásoknak - így csökkentve radikálisan a szemsérülés esélyét. Az ImpactX lencsék megfelelnek az ANSI Z87.1+ szabványnak* is!

MINDEN IMPACTX LENCSÉRE ÉLETTARTAM GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK TÖRÉSRE - EZ AZT JELENTI, HOGY A LENCSE SOHA NEM TÖRHET EL, DE HA MÉGIS, TÖRTÉNJEN AZ BÁRMIKOR A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN, AZ GARANCIÁLIS CSERÉT JELENT.

*AZ ANSI Z87.1 EGY AMERIKAI NEMZETI SZTENDERD SZABVÁNY, MELY MAGÁBAN FOGLALJA A SZEM- ÉS ARCVÉDŐ ESZKÖZÖKKEL SZEMBENI ALAPELVÁRÁSOKAT, EGY KÜLSŐ, FIZIKAI BEHATÁS SORÁN KELETKEZŐ SÉRÜLÉS MINIMALIZÁLÁSÁNAK ÉS KIKÜSZÖBÖLÉSÉNEK IGÉNYÉT, VALAMINT A KÉMIAI BEHATÁSOKKAL SZEMBENI ELLENÁLLÓSÁGOT, PÉLDÁUL KATONAI CÉLÚ FELHASZNÁLÁS ESETÉN. AZ ILYEN SZABVÁNY MEGFELELÉSSEL RENDELKEZŐ LENCSÉKET SPORTLÖVÉSZETI CÉLOKRA IS HASZNÁLHATJUK.

ULTRAKÖNNYŰ

TÖMEG

Az ImpactX lencsék 16%-kal könnyebbek, mint a CR-19, és 10%-kal, mint a polikarbonát alapanyagú lencsék! Ezen lencsék belső feszültsége és kromatikus diszperziója kisebb, mint a polikarbonát  lencséké, így élesebb látásélményt biztosítanak. A felső kategóriás vizuális látásélményt tovább fokozza a "szivárványos" fénytörést csökkentő tulajdonsága is.

FÉNYRE SÖTÉTEDŐ

TECHNOLÓGIÁVAL

Utánozhatatlan élményt és komfortot nyújtanak a rendkívül széles munkatartományukkal és gyors reakció idejükkel. Az új generációs ImpactX lencsék korábbi változataikhoz képest 25%-kal gyorsabban reagálnak a fényviszonyok változására, és akár 9-74%-os munkatartománnyal is elérhetők! Ennek köszönhetően ugyan azon lencsét használhatjuk reggel, délben és este, valamint rossz időben és napsütésben egyaránt!

CSÚCSMINŐSÉG

MINDENTÉREN

Amellett, hogy az ImpactX lencsék optikailag tiszták, torzításmentes látást biztosítanak, természetesen a lehető legjobb UV védelmet is biztosítják számunkra (UV400). 

IMPACTX2

PHOTOCHROMIC

BLACK

fényáteresztés: 9-74%

szűrőkategória: 1-3

UV védelem: 400

alapanyag: NXT, törhetetlen

sűrűség: 1,11 gramm/m3

fénytörési mutató: 1,53

Abbe szám: 45

IMPACTX

LENCSETÍPUSOK 

bottom of page